Skytte med Norra Kållandsö

Luftgevärsskytte

Kort beskrivning: Luftgevärsskytte är en sport för alla, en sport där man skjuter på sin nivå och tävlar mot sig själv. Man sitter ner vid bord med stöd och mycket anpassningar går att göra utefter sina egna förutsättningar

Datum: Drop-in träning ti och to 18-20 men vi kan också boka särskilda dagar

Kostnad: 20kr/serie eller medlemsavgift 300kr

Ålder: 7 år och uppåt

Plats: Källaren i Tolsjö Bygdegård

Max antal deltagare: 10

OBS _viktigt att veta om personen med funktionsvariation behöver extra stöd skall stödpersonen vara med under hela aktivitetens tid.

Jag föreslår att vi bokar en särskild prova på dag och sen kan vi boka ytterligare datum utifrån det, stödpersoner får givetvis vara med under hela tiden. Det finns trapphis i form av en sån stol man åker i och ramp in i bygdegård, träningarna är i källaren. Anpassad toalett finns på entreplan. Mindre grupp är möjligt om vi bokar särskilda dagar på ti o to kvällar är det fullt hus. Hörslinga eller blindskrift finns ej i dagsläget.

Anmälan: Föranmälan om vi ska köra en särskild prova på dag till Fanny på 0705107529

Arrangör: Norra Kållands Ungdomsskytteförening

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se