Karaoke på Bifrost

Varmt välkomna till oss på mötesplats Bifrost 5 fredagar för sköna toner, mingel i härlig gemenskap! På plats får du möjlighet att sjunga karaoke eller bara lyssna om du hellre vill det.Perfekt AW (after work) efter en hel vardagsvecka.

Cafeèt är öppet som vanligt till 16.30 så kom lite tidigare om ni vill fika

Välkommen

Datum

  • Onsdag 18 september
  • Onsdag 9 oktober
  • Onsdag 20 november
  • Onsdag 4 december

Plats: Bifrost - Torggatan 1 A
Alla åldrar är välkomna

Tid Karaoken börjar 16.00 slutar 17.00
Ledare
Ingrid Pettersson

Viktigt! Ingen anmälan behövs innan men på plats behöver du fylla i deltagarlista, med personnummer, detta då vi samverkar med studieförbundet Vuxenskolan som behöver deltagaruppgifter för att registrera aktiviteten.

Stödperson: Har du behov av stödperson skall denna person vara med under hela aktivitetens tid

Övriga frågor kontakta Kultur fritidsamordnare igenom att skicka mejl eller ring jimmy.hansen@lidkoping.se eller 0510770201

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se