Karting

Varmt välkommen till Lidköpings kartingklubb på Lidköpings motorstadion. Här erbjuds härlig kartingupplevelse med fart och fläkt för alla.

Här kan du som förälder/ anhörig eller första gångskörare få en enskild introduktion, detta för att kunna få se lokalen, banor, utrustning samt prata kring möjligheterna/ kostnader/ tider för att starta med aktiviteten Karting.

Du har även möjlighet att boka in sig för testkörning då finns möjligheten till anpassad tid/dag!

Kontakta Claes Håkan Stridh för mer information och boka ett möte.

PLATS: Lidköpings Motorstadion – Gokartbanan
ÅLDER: 7 år - uppåt
Är aktiviteten anpassad för deltagare med funktionsvariation? - Kontakta Claes Håkan Stridh för besök, genomgång eller andra frågor om just anpassningar.
Anmäl dig till: Claes Håkan Stridh, telefonnummer 070 322 79 14 

Epost ordforande@lid-kart.se

Arrangör: Lidköpings Kartingklubb

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se