Fritid för dig med funktionsnedsättning

 

Fritid för dig med funktionsnedsättning vänder sig till dig från 7 år och uppåt. Du får möjlighet till en mängd inomhus- och utomhusaktiviteter som arrangeras av Lidköpings kommun i samarbete med föreningar, studieförbund, kommunens egna verksamheter och övriga organisationer.

Ändringar kan ske

Extra viktigt att du håller dig uppdaterad, ifall förändringar eller tillägg görs i aktiviteterna. Du kan också kontakta Jimmy Hansen, Kultur- och fritidssamordnare på telefon 0510-77 02 01.

Följ oss gärna på instagram för tips på kultur och fritidsaktiviteter Länk till annan webbplats.
instagram.com/funkislidkoping Länk till annan webbplats.

Kontakt

Jimmy Hansen

Titel: Samordnare

Tel: 0510770201

E-post: Jimmy.Hansen@lidkoping.se

Fler tips för en aktiv fritid

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se