Digital vägledning

Träffa IT-pedagoger på Stadsbiblioteket och Seniorcenter

Stadsbiblioteket i Lidköping en mängd olika aktiviteter för dig som vill lära dig mer om din mobiltelefon, surfplatta eller dator.

Enskild handledning

Har du frågor kring digital teknik, behöver du hjälp med din mobiltelefon,
surfplatta eller dator?
Boka en individuell träff, ca 45 min, med någon av våra IT-pedagoger som arbetar på SeniorCenter och Biblioteket. Tjänsten är kostnadsfri.

IT-Kurser

Biblioteket erbjuder också enklare IT-kurser. Ta chansen att lära dig mer om en surfplatta på en kurs. Lär dig exempelvis att kolla när bussen går, läsa väderprognosen eller skicka mail. Är du intresserad av vårt kursutbud, hör av dig till Carola: 0510–77 00 46.

 

Viktigt! Behöver du stödperson skall denna vara med under hela aktivitetens tid.

Filialer

På våra filialer i Vinninga, Järpås och Tun finns också ett stort utbud av de ovan nämnda aktiviteterna. Hör av dig till Jakob: 0510–77 00 39 för information om våra aktiviteter på bibliotekets filialer.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se