Kafé Iris

Välkommen till en mötesplats för unga där du som deltar delar värderingen om ett öppet samhälle där alla är lika värda oavsett sexuell läggning, kön, könsidentitet, etnisk tillhörighet eller funktionsvariation. Till Kafé Iris kan du komma precis som du är för att möta nya människor, hitta en ny gemenskap och ett sammanhang. Tillsammans skapar vi innehållet.

 

För mer information om vad ung i Lidköping erbjuder klicka på länkarna nedan så kommer du till Instagram och Facebook för Ung i Lidköping.

Ung i Lidköping | Lidköping | FacebookLänk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

Ung i Lidköping (@ungilidkoping) • Foton och videor på InstagramLänk Länk till annan webbplats.

Kafé Iris

Startdatum 26 augusti

Kostnad: Kostnadsfritt
Ålder: 13-25 år
Tid: 16:00-20:30

Plats: Sockerbruksgatan 1 ingång S

Mer Info: Kolla in instagram @ungilidkoping eller ring 0510- 771145
Max antal deltagare: -

Är aktiviteten anpassad för deltagare med funktionsvariation - JA = Aktiviteten har anpassningar i någon grad/form, ofta handlar det om anpassningar för syn & rörelsevariationer vid behov av stöd skall stödperson följa med och närvara.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se